Because British Wool is Great


Verzenden & retouren

Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven (uitgezonderd zon- en feestdagen). U ontvangt van ons een e-mail op de dag van verzending.

De kosten van verzending van uw pakket binnen Nederland bedragen € 6,75. Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven! Neem hiervoor contact met ons op.Verzending van uw bestelling wordt verzorgd door GLS of PostNL.
Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u deze retourneren. Wij verzoeken u de retourzending per e-mail te melden. Ook vernemen wij graag wat de reden is van het retourzenden van de bestelde artikelen.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij dit per e-mail aan u bevestigen en het reeds aan ons betaalde bedrag direct aan u terugstorten, mits de artikelen in originele staat en verpakking zijn teruggestuurd.

Voor de goede orde: Great British Wool kan niet aansprakelijk worden gehouden voor verkeerde of vertraagde aflevering vanwege door u verkeerd ingevulde adresgegevens.
Great British Wool kan niet aansprakelijk worden gehouden voor zoekgeraakte enveloppen en/of pakketten door fouten bij de vervoerder.
Mocht u iets besteld hebben dat niet meer leverbaar is via Great British Wool of de fabrikant, dan krijgt u hiervan per omgaande bericht en wordt uw bestelling als niet gedaan beschouwd. Als de bestelling is afgeleverd gaat het risico m.b.t. de goederen op u over.

Alle genoemde prijzen zijn in Euro, inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van typfouten. Bij eventuele grote typfouten in de prijzen op onze website, behouden wij ons het recht voor om u daarvan tijdig te informeren, zodat u alsnog uw bestelling kunt annuleren.